vanaf €159,- ex. BTW.
Prachtige kantoorplant uit de

Entry line

De Entry line kenmerkt zich door de combinatie van kwalitatief hoogwaardige producten voor een aantrekkelijke instapprijs.
De set zoals afgebeeld is een Pachira van 140 cm met een zwarte ronde kunststof pot (is ook in vierkant verkrijgbaar). Deze is geplaatst zonder binnenbak (als extra optie verkrijgbaar) en met hydrokorrels afgewerkt.
Zo creëren we het beeld alsof het echte beplanting betreft en hierdoor brengen we sfeer in ieder kantoor.

vanaf €159,- ex. BTW.
Prachtige kantoorplant uit de

Premium line

Met de Premium line combineren we een stoere industriële uitstraling met een knipoog naar urban garden. Deze set is afgebeeld incl. wielen waardoor de bak mooi boven de grond lijkt te zweven.
De set zoals afgebeeld is een Alocasia Calidora met een Oildrop ronde plantenbak incl. set wielen. Deze is afgewerkt met verlijmde hydrokorrels. Echt een sieraad voor uw praktijk en/of kantoor.

vanaf €249,- ex. BTW.
vanaf €249,- ex. BTW.
vanaf €489,- ex. BTW.
Prachtige kantoorplant uit de

Exclusive line

Het meest exclusieve wat wij u kunnen bieden en voor iedereen die wil afwijken van de massa! De afwerking van de potten is vaak met bladzilver, goud of carbon.
De potten worden met de hand gespoten en krijgen een extra beschermende laag waardoor u nog langer van de kwaliteit kunt genieten.

vanaf €489,- ex. BTW.
Prachtige kantoorplant uit de

Nature line

Van nature echt een blikvanger!
Wat is er mooier dan de natuur naar binnen halen en dat kan met de Nature line.
Voor deze collectie wordt er gebruik gemaakt van natuurlijke finishes zoals schors, hout, kokosnoot, zand, schelpen, etc. Dit maakt dat de afwerking van deze collectie van een zeer hoog niveau is.

vanaf €399,- ex. BTW.
vanaf €399,- ex. BTW.
WAT DOEN WE

Onze expertise

Het aankleden en decoreren van diverse projecten zoals winkelcentra, zwembaden, congressen, etalages, evenementen en beurzen. Wij kunnen daarnaast ook uw tijdelijke acties ondersteunen, zoals een WK of EK voetbalperiode, Valentijn of Pasen.

Onze decoraties voldoen volledig aan de geldende brandweer normen. We leveren tevens maatwerk producten zoals plantenbakken, afvalbakken en banken.

Natuurgetrouwe bomen worden door ons zelf op maat gemaakt. Het zijn kunstzijden bomen die door gebruik van karaktervolle natuurlijke stammen en topkwaliteit kunstzijden bladtakken nauwelijks van echte bomen te onderscheiden zijn