Extra small

Heeft u een entree, gang of kantoor waar u graag een kerstboom wilt laten plaatsen maar de ruimte is iets beperkter?
Om toch een mooie kerstboom in deze periode te plaatsen en ook de doorgang optimaal te houden, hebben we de extra small kerstboom. Deze kerstboom heeft een hoogte van 240cm maar is net iets smaller dan de standaard kerstboom. Hierdoor behoud u een goede doorgang en heeft u toch een optimale kerstsfeer.

Frosty winter

De Frosty winter kerstboom kenmerkt zich door de besneeuwde kerstballen met sneeuwpopgezicht, pauwenveren, zilveren takken en clusters van grote zilveren glitterballen. Daarnaast plaatsen we matzilver/blauwgloed ballen en champagnekleur ballen in de boom. Het spreekt voor zich dat de gehele boom rijkelijk gevuld is met led verlichting. Hierdoor ontstaat er ook op kantoor een fantastische kerstsfeer. Om het helemaal af te maken kan er gekozen worden voor decoratie bij de voet van de kerstboom door een gezellig kerstkleed of houtdecoratie met of zonder kunstsneeuw. We plaatsen de kerstbomen standaard zonder piek. Mocht u dit toch graag willen geef het even aan dan kunnen we kijken wat we voor u kunnen doen.

American style

The American style is de echte klassieke volle kerstboom. Hier halen we alles uit de kast om de warme en gezellige kerstsfeer te creëren. We gebruiken XXL strikken (alleen bij kerstbomen vanaf 320cm), XS rode strikken, XXL rode kerstballen (alleen bij kerstbomen vanaf 320cm), XXL candy cans (alleen bij bomen vanaf 320 cm) en clusters van 3 rode kerstballen mat en glanzend. Het spreekt voor zich dat de gehele boom rijkelijk gevuld is met ledverlichting. Om het helemaal af te maken kan er gekozen worden voor decoratie bij de voet van de kerstboom door een gezellig kerstkleed of houtdecoratie met of zonder kunstsneeuw. We plaatsen de kerstbomen standaard zonder piek. Mocht u dit toch graag willen geef het even aan dan kunnen we kijken wat we voor u kunnen doen.

Purple and Pink

Deze variant is helemaal van nu en combineert het traditionele kerstgevoel met frisse combinaties van kleur en materialen. We maken in deze decoratie gebruik van clusters met roze, paarse en goud/champagne kleurige kerstballen. Daarnaast gebruiken we lichtroze glittertakken om de schittering zelfs in kantoor te laten ontstaan. Het spreekt voor zich dat de gehele boom rijkelijk gevuld is met ledverlichting. Om het helemaal af te maken kan er gekozen worden voor decoratie bij de voet van de kerstboom door een gezellig kerstkleed of houtdecoratie met of zonder kunst sneeuw. We plaatsen de kerstbomen standaard zonder piek. Mocht u dit toch graag willen geef het even aan dan kunnen we kijken wat we voor u kunnen doen.

Wat kost een gedecoreerde kerstboom inclusief verlichting?

Wij berekenen de prijs aan de hand van hoe groot de kerstboom is en de wensen met betrekking tot de decoratie. Wij zijn van het vol vullen van de kerstboom en niet hier een daar een bal of een slingertje... Als u voor ons kiest dan krijgt u kwaliteit en service.

Wij gaan er vanuit dat er een stopcontact naast de te plaatsen kerstboom aanwezig is. Verlengsnoer kunnen wij regelen tegen meerprijs.