WIJ ZIJN MARCEL KAATMAN PROJECTDECORATIES

Onze creaties zijn inspirerend, functioneel en sfeerverhogend!

Beste Bezoeker,

Wat leuk dat je onze site bezoekt!

Marcel Kaatman Projectdecoraties is een jong bedrijf met veel ervaring. We kunnen namelijk stellen dat we over meer dan 50 jaar ervaring beschikken. Wie kan dat in deze vluchtige tijden nog zeggen.

Met ons team vervullen we de meest uiteenlopende wensen van de klant. Of het nu gaat om een kunstboom of plant voor bij u op kantoor, bedrijfsruimte, overheidsinstelling, showroom of een gevarieerd boeket van kunstbloemen voor bij u op de balie of entree. Weet u dat we ook alle ervaring en kennis in huis hebben voor het decoreren van een etalage of winkelcentrum? Het kan allemaal bij Marcel Kaatman Projectdecoraties en daar zijn we trots op!

Heeft u specifieke en uitgebreide wensen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen.

50 jaar ervaring
een greep uit onze

klanten

WAT DOEN WE

Onze expertise

Het aankleden en decoreren van diverse projecten zoals winkelcentra, zwembaden, congressen, etalages, evenementen en beurzen. Wij kunnen daarnaast ook uw tijdelijke acties ondersteunen, zoals een WK of EK voetbalperiode, Valentijn of Pasen.

Onze decoraties voldoen volledig aan de geldende brandweer normen. We leveren tevens maatwerk producten zoals plantenbakken, afvalbakken en banken.

Natuurgetrouwe bomen worden door ons zelf op maat gemaakt. Het zijn kunstzijden bomen die door gebruik van karaktervolle natuurlijke stammen en topkwaliteit kunstzijden bladtakken nauwelijks van echte bomen te onderscheiden zijn