Winkelcentra decoratie

Winkelcentra decoratie

Hoe gaan we te werk:
Ons team heeft zich samen met DecoSfeerDesign toegelegd op het stylen en decoreren van diverse projecten zoals winkelcentra, zwembaden, congressen, etalages, evenementen en beurzen. Wij kunnen daarnaast ook uw tijdelijke acties ondersteunen, zoals een WK of EK voetbalperiode, Valentijn of Pasen. We leveren tevens maatwerkproducten zoals plantenbakken, afvalbakken en banken. Wij zorgen ervoor dat we samen met de opdrachtgever een geweldige sfeer creëren in het winkelcentrum. We maken gebruik van eigen ontwerpen en in eigen beheer gemaakte decoratie-eenheden.
Door een juiste combinatie van deze decoratie-eenheden kunnen we van echt toegevoegde waarde zijn voor uw winkelcentrum.
Winkelcentra, etalages, gevels in de binnenstad, evenementen en andere openbare ruimtes worden door ons met veel enthousiasme en aandacht in de gewenste stijl of het juiste jaargetijde gedecoreerd. Ook kunt u ons samen met DecoSfeerDesign inschakelen voor decoratie of styling gedurende speciale evenementen of acties zoals tijdens voetbal kampioenschappen (EK/WK).

Algemene voorwaarden DecoSfeerDesign
Voorjaar
Winkelcentra decoratie

Voorjaar

Het voorjaar….. Daar word je toch vrolijk van! En dat is nu precies wat wij willen bereiken met onze voorjaarsdecoraties en styling. De bezoeker van jong tot oud van uw winkelcentrum of evenement zal dat vrolijke gevoel weer ervaren. Alles staat in bloei, het gras is fris groen en de lammetjes dartelen in de wei. Echt een beleving!
Heeft u specifieke en uitgebreide wensen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. We gaan dan samen een plan van aanpak maken om zo te kijken of we ook uw wensen kunnen realiseren!

WINKELCENTRA DECORATIE

Zomer

Warme zomerdagen en zwoele zomeravonden! Gaan we naar het strand, samen de zee in om te snorkelen of op safari? Oh, daar is een boot en daar zijn flamingo’s! Het kan allemaal!

Zomer
Herfst
WINKELCENTRA DECORATIE

Herfst

Binnen is het gezellig en we zitten bij de open haard. De blaadjes vallen van de bomen en de laatste tuinklussen worden gedaan voor de winter. Wat is het bos in deze tijd toch mooi! Diep rood, oranje, bruin en oker geel zijn toch echt wel de kleuren van de herfst. Maar vergeet niet…. Ook de regen speelt mee als we naar buiten, gaan trekken we de laarzen aan, pakken de paraplu en gaan er op uit…

WINKELCENTRA DECORATIE

Sinterklaas

Zie de wind waait door de bomen…. Het is zover, de pepernoten liggen in de winkels en iedereen maakt zich op voor het heerlijk avondje! We vergeten even alle toestanden en zijn weer helemaal terug in de tijd van toen we zelf bij de schoorsteen of verwarming zaten te zingen...

Sinterklaas
Kerst
WINKELCENTRA DECORATIE

Kerst

De kerst heeft veel met lichtjes en sfeer te maken. De kerst valt net als het Sinterklaasfeest in de donkere laatste weken van het jaar, waar veel winkeliers de omzet nog een extra boost willen geven.
Het spreekt voor zich dat wij als decoratiebedrijf u hierbij met de juiste aanpak graag ondersteunen. De kerst- en winterdecoraties zijn bij uitstek geschikt om de sfeer in uw winkelcentrum nog meer te verhogen. Hierdoor verblijft het publiek nog langer in het centrum en is de kans op omzet hoger. De mogelijkheden voor de decoraties in deze periode zijn enorm. Of het nu om kerstbomen gaat of guirlandes in alle maten, diktes en vormen, of om verlichting, cadeaus, sleeën en XXL kerstballen, bijna alles is mogelijk.

WINKELCENTRA DECORATIE

Winter

Ook tijdens de “koude” winterdagen zorgen wij, in overleg met u, voor een sfeer die hier goed bij past. Waar denken de meeste bezoekers aan bij winter? Sneeuw, ijs, schaatsen, warme chocolade, dikke trui, gezellig bij de open haard of lekker buiten sleeën.
Dit gebruiken we dan ook als uitgangspunt bij het bedenken van nieuwe decoraties.

Winter
Natuurgetrouwe boom
WINKELCENTRA DECORATIE

Natuurgetrouwe boom

Jazeker! Een boom speciaal voor u gemaakt op maat! Of deze nu 1 meter of 6 meter moet zijn,het maakt ons niet uit.
Heeft u tijdens uw vakantie een boom gezien en zou u deze nagemaakt willen hebben? Misschien is het wel mogelijk!
We maken de bomen allemaal op echt hout en indien gewenst kunnen we het blad brandvertragend behandelen. Vraag gerust bij ons naar de mogelijkheden.

WINKELCENTRA DECORATIE

Sfeerverlichting

Naast de decoraties die we binnen plaatsen kunnen we ook zorgdragen voor het uitlichten of verlichten van de buitenkant van een winkelcentrum, winkelstraten, showroom, zwembad of kantoorpand.
We kunnen er voor zorgen dat de decoraties, panden of bomen mooi worden uitgelicht of we plaatsen de decoraties inclusief verlichting op een door u gewenste locatie. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Zomer
WAT DOEN WE

Onze expertise

Het aankleden en decoreren van diverse projecten zoals winkelcentra, zwembaden, congressen, etalages, evenementen en beurzen. Wij kunnen daarnaast ook uw tijdelijke acties ondersteunen, zoals een WK of EK voetbalperiode, Valentijn of Pasen.

We leveren maatwerk producten zoals olijfbomen in plantenbakken, plantenbakken, verankerde prullenbakken en banken.

Natuurgetrouwe bomen worden door ons zelf op maat gemaakt. Het zijn kunstbomen die door gebruik van karaktervolle natuurlijke stammen en topkwaliteit kunstbladtakken nauwelijks van echte bomen te onderscheiden zijn